Homo sm gele kut

homo sm gele kut

Tijdens een gure, regenachtige avond hadden we samen gegeten en naar een lekkere porno dvd gekeken bij hem thuis. Zoals het hoort bij een goeie dvd, wil je zelf na elke scene immens hard neuken. In een lekkere 69 in de zetel kwamen we dan ook al vlug schokkend klaar. Pause op de home cinema, besliste mijn vriend. Eenmaal op bed had ik al vlug door dat het geen geile sessie als gewoonlijk zou worden, want enkele ogenblikken nadien was ik voor het eerst in mijn leven geblinddoekt tijdens de sex.

De lekkere muziek in de kamer maakte het allemaal nog geiler en ik liet me meedrijven in de geile avond, niet wetende wat nog zou komen. Hoewel ik wist dat hij het was, toch was er voor mij dat onbekende, gezien ik niks zag. Mmmmm, zalig, dit was nog maar het begin en vond het al de max. Zijn handen zaten overal, zijn tong zocht alle leuke plaatsen op, ik wilde zijn pik voelen, maar nee… Ik hoorde plots gerommel, hmmmm dacht ik, wat gebeurt er.

Man, dit was geil, die hard trillende staaf die hard in en uit mijn kut ging, ik werd nu nog natter dan nat…. Plots werd ik losgemaakt, en zei hij me om mee te komen. We bleven in de kamer en al rechtstaand werd ik terug vastgebonden. Dit moet aan die balken zijn dacht ik. Armen hoog en benen terug open. Gezien ik niks zag, was dit wennen, maar wel erg lekker. Terug overal die handen. Zijn pik voelde ik geregeld langs mijn lichaam, maar nog steeds had ik hem niet in me gevoeld.

Man, ik wou zo graag geneukt worden nu. Maar nee… Ineens voelde ik iets op mijn kont slaan , een zweepje!! Het werd nu nog veel geiler…Toen maakte hij me terug los en trok nu redelijk hard me bij de haren en nam me lief, maar toch hard genoeg in een wurggreep. Hij nam me doggy. Door die immense geilheid kwam ik heel rap klaar.

De muziek werd nu redelijk luid gezet. Door de bondage kon ik niet weg, en dat machteloze gevoel wond me zo mogelijk nog meer op. Zijn lekkere pik ging uit mijn kut en hij maakte me los. Wat nu, dacht ik, maar ik was zeker dat dit nog maar het voorspel was. Eenmaal los gaf hij mij een jas en schoenen.

Ik had hem eens gezegd dat ik vroeger een paar keer outdoor had geneukt en dat zo zalig vond. Hij is trouwens de enige die ik geneukt heb, die het geil vindt me te horen vertellen hoe ik met anderen geneukt hebt. Zet je in de zetel en doe vooral je blinddoek niet af. Enkele ogenblikken nadien nam hij me bij de arm en ging de deur open, Shiiiiiiit, wat nu, dacht ik, maar toch vond ik het erover geil! De wandeling ging straat in, straat uit. Ik zag niks, maar het voelde vertrouwd aan, tenslotte was ik in goede handen.

Gezien ik een lange jas aanhad, een kap op mijn hoofd, viel het niet op dacht ik wel. Man wat was dit alvast geil. Tenslotte was ik helemaal naakt onder die jas. Ik hoorde stemmen, voetstappen en voelde de regen tegen mijn gezicht. Ik werd nu bijna gek van geilheid!

Plots stopten we… Ik had geen benul van tijd en plaats. Ik hoorde stemmen in de verte. Ik moest gaan zitten. Het voelde aan als een bank.

Een bank ja, maar waar?! Fack, het was allemaal zo nieuw! Maar ook enorm geil. En toen ging mijn lange mantel open! De regen kletste nu op mijn naakte lichaam, ik beleefde het allemaal intens! Mijn kleine tepels werden heel hard door het koude water. Al vlug liepen de druppels langs mijn kut naar beneden… Ik werd gek, maar op een heel intens geile manier. Want wat als er ons iemand zag? Man, vroeger vond ik de gedachte geil om betrapt te kunnen worden, maar nu was het misschien wel zo!!!

Ik zoog er gretig aan. Maar dan dacht ik, is het wel zijn pik? Ja, ik wist het zeker, ik heb nog niet zoveel lekkere pikken tegengekomen. Hij is echt groot en dik geschapen, heel aangenaam om mee te neuken.

Nog steeds hoorde ik af en toe een stem, ik was inmiddels zeiknat van de regen. In mijn kut ondertussen, ja, ook!! Zijn pik ging terug weg en hij maakte me los. We zijn hier weg. De mantel ging terug dicht en de wandeling wat verder. Plots duwde hij me tegen iets wat op een boom geleek.

Niks zien is echt wennen, maar in deze situatie was het echt allemaal supergeil! Terug ging de jas open en bond hij mijn handen vast rond die boom. Hij vertrouwde me terug toe hem te vertrouwen. Manmanman, waar ben ik dacht ik, maar toch dacht ik enkel aan neuken! Ik wou zo graag zo hard geneukt worden! Er gebeurde echt een paar ogenblikken niks. Daar stond ik dan mooi aan die boom, helemaal naakt, vastgebonden en niet wetende waar. Fack, het was in een bepaalde manier zo geil, tenslotte, ja, misschien stonden er nu wel andere mensen naar me te kijken , of te geilen, of te rukken!

Pfff, en dan, dacht ik, het is leuk, so what! Zonder verdere actie, geen gevinger of geneuk, maakte hij me terug los en ging de wandeling verder. Dit keer ging de jas niet dicht. Wow, eigenlijk kon iedere voorbijganger nu mijn borsten en kut zien, dat was het enigste wat door mijn hoofd ging!!! Ik moet pissen mark kan je misschien ergens stoppen? De weg was behoorlijk verlaten en we reden inmiddels al in het bos gedeelte. Ik keek hem in zijn ogen en toen naar beneden en zag een bobbel in zijn broek.

Zo die wil er wel uit zo te zien. Stefan werd rood en zei nee dat komt omdat ik moet pissen. Ik geloof je niet echt Stefan ik ging met mijn hand naar zijn kruis en voelde zijn pik door zijn broekje heen. Ik breng je echt naar huis maar zo te zien wil jouw pik iets anders nu. Mark keek mij met grote ogen aan en wist denk ik niet wat ik bedoelde. Ik liet zijn pik even los en zei pis dan? Buiten kan je niet pissen omdat wild pissen verboden is dus pis in mijn bek nu.

Ik nam zijn pik weer in mijn bek en voelde zijn eerste straaltje pis uit zijn pik komen. Ik wil je graag brengen Stefan maar voor iets hoort iets en ik wil jouw. Ik begon hem nu sneller te pijpen en voelde hoe zijn pik harder werd. Mijn eigen pik klopte als een gek in mijn broek dus maakte mijn broek open en haalde mijn pik er uit. Stefan keek naar mijn pik en zei dat die veel te groot was en hij nog nooit een pik in zijn mond had gehad.

Ik pakte hem bij zijn haar en drukte mijn pik tegen zijn bekkie. Ik zag dat hij tranen in zijn ogen kreeg war ik wel geil vond en begon zijn bek geil te neuken. Hij moest kokhalzen dus trok mijn pik een stukje terug. Zijn gaatje voelde erg strak aan, ik drukte een vinger tegen zijn gaatje en voelde dat ik er een klein stukje in kwam. Ik haalde mijn pik uit zijn bek en drukte heb met zijn rug op de zitting waardoor ik zijn benen makkelijk omhoog kon trekken.

Ik zag nu zijn geile jongens kutje en mijn god wat was die lekker klein en strak. Stefan probeerde weg te komen wat mij nog geiler maakte. Neeeeeeee niet doen laat me gaan ik zal echt niets zeggen.

Stefan liet een harde kreet en gilde neeeeeeeeeee niet doen. Ik drukte mijn pik tegen zijn kutje en probeerde er in te komen. Zijn kutje was zo klein en strak dat het best lastig was, Stefan huilde en zei dat het pijn deed. Ik zal lief voor je zijn als jij het ook voor mij bent zei ik en drukte weer tegen zijn kutje aan. Stefan liet een harde kreet en ik voelde hoe mijn eikel langs zijn kringspier ging en hoe strak dit om mijn pik voelde.

Oooh Stefan wat heb jij een geil kutje in ga je echt hard en diep neuken. Ik zag ondertussen dat Stefan zijn pik ook hard was, ik nam hem in mijn hand en begon er geil aan te rukken. Stefan kreunde nu nog harder en voelde hoe zijn pik harder en dikker werd. Ik begon sneller te rukken en zei tegen hem dat ik zijn geil uit zijn pik wilde rukken. Stefan kreunde alleen maar harder en reageerde hier niet op ik trok nu sneller en voelde hoe zijn kontje strakker om mijn pik trok, dit betekende dat hij heel snel zou gaan spuiten.

..

Melktieten gele kut

Zet je in de zetel en doe vooral je blinddoek niet af. Enkele ogenblikken nadien nam hij me bij de arm en ging de deur open, Shiiiiiiit, wat nu, dacht ik, maar toch vond ik het erover geil! De wandeling ging straat in, straat uit. Ik zag niks, maar het voelde vertrouwd aan, tenslotte was ik in goede handen. Gezien ik een lange jas aanhad, een kap op mijn hoofd, viel het niet op dacht ik wel. Man wat was dit alvast geil. Tenslotte was ik helemaal naakt onder die jas.

Ik hoorde stemmen, voetstappen en voelde de regen tegen mijn gezicht. Ik werd nu bijna gek van geilheid! Plots stopten we… Ik had geen benul van tijd en plaats. Ik hoorde stemmen in de verte. Ik moest gaan zitten. Het voelde aan als een bank. Een bank ja, maar waar?! Fack, het was allemaal zo nieuw! Maar ook enorm geil. En toen ging mijn lange mantel open!

De regen kletste nu op mijn naakte lichaam, ik beleefde het allemaal intens! Mijn kleine tepels werden heel hard door het koude water. Al vlug liepen de druppels langs mijn kut naar beneden… Ik werd gek, maar op een heel intens geile manier. Want wat als er ons iemand zag? Man, vroeger vond ik de gedachte geil om betrapt te kunnen worden, maar nu was het misschien wel zo!!! Ik zoog er gretig aan. Maar dan dacht ik, is het wel zijn pik? Ja, ik wist het zeker, ik heb nog niet zoveel lekkere pikken tegengekomen.

Hij is echt groot en dik geschapen, heel aangenaam om mee te neuken. Nog steeds hoorde ik af en toe een stem, ik was inmiddels zeiknat van de regen. In mijn kut ondertussen, ja, ook!! Zijn pik ging terug weg en hij maakte me los.

We zijn hier weg. De mantel ging terug dicht en de wandeling wat verder. Plots duwde hij me tegen iets wat op een boom geleek. Niks zien is echt wennen, maar in deze situatie was het echt allemaal supergeil! Terug ging de jas open en bond hij mijn handen vast rond die boom. Hij vertrouwde me terug toe hem te vertrouwen. Manmanman, waar ben ik dacht ik, maar toch dacht ik enkel aan neuken! Ik wou zo graag zo hard geneukt worden! Er gebeurde echt een paar ogenblikken niks. Daar stond ik dan mooi aan die boom, helemaal naakt, vastgebonden en niet wetende waar.

Fack, het was in een bepaalde manier zo geil, tenslotte, ja, misschien stonden er nu wel andere mensen naar me te kijken , of te geilen, of te rukken! Pfff, en dan, dacht ik, het is leuk, so what! Zonder verdere actie, geen gevinger of geneuk, maakte hij me terug los en ging de wandeling verder.

Dit keer ging de jas niet dicht. Wow, eigenlijk kon iedere voorbijganger nu mijn borsten en kut zien, dat was het enigste wat door mijn hoofd ging!!! Dan stopten we terug en duwde hij me voorover tegen iets. Hij trok mijn mantel in een ruk van me af en bond me vast aan iets.

Heel koud voelde het aan. Terug bond hij me vast. Voorovergebogen, naakt, daar stond ik dan mooi waarschijnlijk. Hij sloeg meerdere keren speels op mijn kont, en voelde met zijn handen aan mijn kut. Ik had nog nooit zo nat gestaan denk ik.

In een ruk duwde hij zijn lekkere pik nu in me. Hij neukte me lekker hard en trok aan mijn haren. Plots voelde ik iets warms over mijn rug. De regen zorgde ervoor dat het direct af koelde.

Dit moet kaarsvet zijn dacht ik. Manman, waarom heb ik dit allemaal verteld dacht ik voor een eerste keer…. Maar gans die wandeling had er voor gezorgd dat ik in een vorm van trance zat.

Ik was nu tot alles in staat. Plots hoorde ik een auto inhouden en heel traag passeren. Hij haalde zijn pik eruit. Nu voelde ik niks meer. Wat nu, ging er door mijn hoofd. En dat allemaal helemaal naakt, ergens, maar waar, en met wie??? Vind je het geil, vroeg hij me plots. Ik stamelde een ja. Wil je nog, vroeg hij nu. Mmmm, ja, zei ik terug.

Terug voelde ik een pik in mijn kut gaan. Manman, ik hoopte dat het zijn pik was, maar was het zo. Maar het was zo lekker. Ik kwam echt heel rap klaar, en heel intens. Indien het niet zijn pik was dacht ik nu, wie dan wel, en waarom. Ik begon hem nu sneller te pijpen en voelde hoe zijn pik harder werd. Mijn eigen pik klopte als een gek in mijn broek dus maakte mijn broek open en haalde mijn pik er uit. Stefan keek naar mijn pik en zei dat die veel te groot was en hij nog nooit een pik in zijn mond had gehad.

Ik pakte hem bij zijn haar en drukte mijn pik tegen zijn bekkie. Ik zag dat hij tranen in zijn ogen kreeg war ik wel geil vond en begon zijn bek geil te neuken. Hij moest kokhalzen dus trok mijn pik een stukje terug. Zijn gaatje voelde erg strak aan, ik drukte een vinger tegen zijn gaatje en voelde dat ik er een klein stukje in kwam. Ik haalde mijn pik uit zijn bek en drukte heb met zijn rug op de zitting waardoor ik zijn benen makkelijk omhoog kon trekken. Ik zag nu zijn geile jongens kutje en mijn god wat was die lekker klein en strak.

Stefan probeerde weg te komen wat mij nog geiler maakte. Neeeeeeee niet doen laat me gaan ik zal echt niets zeggen. Stefan liet een harde kreet en gilde neeeeeeeeeee niet doen. Ik drukte mijn pik tegen zijn kutje en probeerde er in te komen.

Zijn kutje was zo klein en strak dat het best lastig was, Stefan huilde en zei dat het pijn deed. Ik zal lief voor je zijn als jij het ook voor mij bent zei ik en drukte weer tegen zijn kutje aan. Stefan liet een harde kreet en ik voelde hoe mijn eikel langs zijn kringspier ging en hoe strak dit om mijn pik voelde.

Oooh Stefan wat heb jij een geil kutje in ga je echt hard en diep neuken. Ik zag ondertussen dat Stefan zijn pik ook hard was, ik nam hem in mijn hand en begon er geil aan te rukken.

Stefan kreunde nu nog harder en voelde hoe zijn pik harder en dikker werd. Ik begon sneller te rukken en zei tegen hem dat ik zijn geil uit zijn pik wilde rukken.

Stefan kreunde alleen maar harder en reageerde hier niet op ik trok nu sneller en voelde hoe zijn kontje strakker om mijn pik trok, dit betekende dat hij heel snel zou gaan spuiten.

Zijn hele lichaam trilde en schokte hard, ik zoog door tot zijn laatste druppel geil uit zijn pik was gezogen. Stefan bleef kreunen en ik vroeg vind je het lekker schatje. Stefan zei niets maar knikte ja. Ik wil dat je zeg dat je het geil vind dat ik je neuk.

Toen Stefan zei dat hij het lekker vond was ik niet meer te houden ik ramde mijn harde pik diep in zijn kutje en neukte alsof mijn leven er van af hing. Ik voelde mijn eikel dikker en dikker worden en zei ohhhhhhhh ja ik ga klaarkomen schatje in ram alles in je kutje. Mijn kontje is helemaal nat wat nu? Ik wilde hem dit wel besparen dus ging ik met mijn mond naar zijn kutje en likte zijn kutje helemaal schoon.

Stefan hijgde en kreunde onwijs geil en spoot alles in mijn mond. Kleed je snel aan dan breng ik je thuis. Toen we aangekleed waren stapte ik weer in de auto en reed weg. Stefan vertelde waar hij heen moest en zei verder de hele weg niets.

Homo sm gele kut

: Homo sm gele kut

Op zijn grieks doen 2 pikken in 1 kut 445
LEKKER LANGZAAM NEUKEN SPERMA OVER TIETEN Sex met boerendochter mastruberen
Homo sm gele kut 891
Homo sm gele kut 317
Stefan zei niets maar knikte ja. Stefan hijgde en kreunde onwijs geil en spoot alles in mijn mond. Tenslotte had hij mij eens gezegd dat hij het geil zou vinden om me eens van een ander zien geneukt te worden. Ik zoog er gretig aan. Ik zal lief voor je zijn als jij het ook voor mij bent zei ik en drukte weer tegen zijn kutje aan.

Schurende kutjes thuisontvangst amsterdam

© 2018 Tienergroepsex · Crumbs Theme by WPCrumbs